Invento kožne jakne – idealne za prolećne dane

S obzirom na to da se bliži prolećna sezona, bavićemo se temom koja je u ovom periodu veoma aktuelna. U pitanju su naravno kožne jakne. Možda i omiljeni period za kreiranje stajlinga i kombinovanje odeće jeste prolećna i jesenja sezona. Slojevito oblačenje omogućava vam da iznova kombinujete različite komade, a svoje stajlinge začinite sjajnim jaknama i kaputima. 

Kvalitetna kožna jakna je u ovom periodu definitivno jedan od “must have” komada. Ona daje posebnu notu stajlingu, čini ga atraktivnijim. Da li već u svom garderoberu posedujete Invento kožnu jaknu? Ako je vaš odgovor da, sigurno ste se već zaljubili u nju i nosite je kada god se ukaže prilika. Ukoliko je pak vaš odgovor ne, hajde da vas malo bliže upoznamo sa ovim sjajnim brendom.

Invento ženske kožne jakne

Za dobar stajling, kada dođe nešto toplije vreme, neophodna je kvalitetna kožna jakna, ako želite da ostavite utisak. Bilo da je moderna, nakićena, kežual ili retro i vintidž, ona uvek može da učini da izgledate šik i moderno. Invento ženske kožne jakne dizajnirane su tako da postanu omiljeni deo garderobera svake žene. Ove kožne jakne osmišljene su tako budu “ona” jakna za koju se hvatate svaki put kada napuštate kuću i želite da dobro izgledate.

invento kožne jakne

One su kreirane tako da prevazilaze vreme i sezonske trendove tokom kojih su nastale i osmišljene. Dugo nakon toga, ostaće vaš omiljeni komad kojim ćete svaki stajling učiniti upečatljivim. Invento je imao na umu da su žene sklone perfekcionizmu kada je u pitanju odabir odeće.

Prilikom izrade invento ženske kožne jakne, obraća se pažnja na svaki i najsitniji detalj. Pažnja se poklanja izboru materijala, boje, pa sve do šivenja i završne obrade. Na ovaj način se osigurava visok kvalitet, udobnost, istrajnost i perfektan izgled. 

 

 

 

Invento muške kožne jakne

Ako je neki komad odeće evergrin, to su definitivno kožne jakne. Modni trendovi dolaze i prolaze, pravila se menjaju ali ono što odoleva svim promenama jesu kožne jakne. Modeli i krojevi se menjaju, prilagođavaju vladajućem trendu ali one ostaju tu kao pečat na dobar stajling. Invento muške kožne jakne su savršen izbor za muškarca koji želi komad odeće koji će trajati i služiti ga više sezona.

Ništa ne izgleda više “mačo” nego muškarac u kvalitetnoj kožnoj jakni. Dobro krojena, crna kožna jakna, uparena sa modernim parom džinsa su osnova za perfektan stajling. Svaki muškarac koji voli da izgleda moderno i prati trendove mora imati jednu Invento mušku kožnu jaknu u svom garderoberu.

Invento jakne – tradicija, dugotrajnost, originalnost

Invento kao brend predstavlja spoj tradicije, dugotrajnosti i originalnosti. Naziv brenda potiče od latinske reči inventus, što predstavlja pronalazak ili otkriće. Kako navode na svom sajtu, ova reč upravo predstavlja osnovu brenda Invento, koji teži inventivnosti i traganju za novim rešenjima. Logo se sastoji od stilizovanih krila papirne vetrenjače, što predstavlja neogrnaičenu energiju, neprekidno trajanje i prisustvo tradicije.

Invento kožne jakne na tržištu postoje već duže od 20 godina. Njihovo poslovanje temelji se na tradiciji izuzetnih jakni, koje diktiraju modne trendove. Odeća koju kreiraju ne robuje slepo trendovima i svojim kvalitetom prkose testu vremena. Pored jakni, poznati su i po liniji asesoara koju čine kaiševi, kape, novčanici, ali i rančevi i muške torbice. 

Invento jakne mogu biti kožne, perjane, pronaći ćete savršenu zimsku, ali i prolećnu ili jesenju jaknu. Kako sami navode, njih vodi strast ka perfekciji prilikom izrade i pronalaze senzualnost u na oko grubim i oštrim linijama. U izradi Invento kožnih jakni koriste inovativne i kvalitetne materijale. Modna filozofija prilikom kreiranja Invento odevnih komada jesu vrednosti slobodnog duha i urbanog stila života.

Kada su u pitanju inventno kožne jakne, pronaći ćete za svakog člana porodice idealan izbor kvalitetnih i modernih jakni. Pored muških u ženskih jakni, u ponudi imaju i dečiji program. Danas ovaj brend u 115 maloprodajnih objekata ima Invento jakne. Invento jakne možete pronaći u gradovima širom Srbije, Hrvatske, Poljske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Nemačke i Bugarske. 

Kožna jakna – Evergrin u svetu mode

Da li znate kako su kožne jakne postale popularne? One su prvobitno bile deo vojničke opreme. Tokom početka prošlog veka i Prvog svetskog rata nemački piloti nosili su braon kožne jakne, koje su bile deo njihove vojničke opreme. Kasnije, tokom Drugog svetskog rata, poznate su i kao bomber jakne. Retko ko bi pretpostavio da će one postati esencijalan, neprolazan komad odeće, koji će godinama nakon toga opstajati na fashion sceni. 

Baš te prvobitne verzije kožnih jakni, postale su inspiracija za današnje moderne street style jakne. Tokom 1920. godine, kožne jakne izlaze van okvira vojničke opreme i postaju deo modnog sveta. S vremenom one postaju sve popularnije i pristupačnije. Mnogi modni entuzijasti počeli su da ih kupuju i oblače, pa tako postaju deo svakodnevnog stajlinga sve većeg broja ljudi. Ovaj trend tokom 50ih i 60ih godina postaje posebno zastupljen i popularan. 

Sedamdesetih godina postaje izuzetno je popularna rok muzika. Kožne jakne neizostavni su deo stajlinga tadašnjih popularnih muzičara. Sa rastom njihove popularnosti raste i popularnost jakni, jer su svi želeli da izgledaju kao ikone rok muzike. Iako su kožne jakne do tada bile predominantno deo muških stajlinga, tada počinju da ih nose i žene, pod uticajem rock and roll-a.

kozne jakne muske

Leone Fashion

Oni koji žele da izgledaju svetski i moderno, shvataju značaj odeće od prave kože. Samo tako dobićete jedan izvrstan komad odeće, koji će prevazilaziti mnoge sezone i biti vaš pouzdan “partner” za sklapanje idealnih stajlinga. Koža je materijal koji je uvek u trendu i na ceni, izgleda skupo ali i dugotrajan je. Novac koji uložite u kvalitetnu kožnu jaknu vam se višestruko isplati, jer je možete nosiit godinama.

Neki kažu da uz pravilno nošenje i čuvanje kožnih predmeta, oni mogu biti “večni” deo vašeg garderobera. Ponudu Invento kožnih jakni možeš pogledati na našem sajtu. Pored kožnih jakni pronaći ćeš i modele izvanrednih zimskih jakni koje možeš poručiti iz udobnosti svog doma. Kada jednom obučeš Invento jakne, zaljubićeš se u ovaj brend!

Ostvari 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.