CALVIN KLEIN MUŠKA KAPA CKK50K509680 BA7

-20%

Original price was: 4,990.00 RSD.Current price is: 3,992.00 RSD.

Calvin Klein muška kapa Moderna muška kapa jednostavnog dizajna koja može na odličan način da upotpuni stil svakogurbanog muškarca. Calvin Klein je brend koji je dugi niz godina zastupljen na svetskoj modnojsceni. Njegov kvalitet i savršena izrada privlače veliki broj zadovoljnih potrošača koji mudecenijama ostaju verni. Njegove karakteristike su modni minimalizam, svedena paleta boja,jednostavne linije i kvalitetni materijali. Kapa kao modni aksesoar je baš za sve generacije. Praktična je i korisna, a svaka muškakombinacija koja sadrži kapu Calvin Klein je moderna i zapažena. Ovaj model kape može sekombinovati tokom čitavog dana. Konstrukcija od rebrastog pletiva nudi svu udobnost i toplinu.Kombinacija pamuka i kašmira, rastegljiva je i savršeno štiti od prodora vetra i hladnoće. Saprednje strane ukrašena je logo znakom, a njen klasični dizajn može se uklopiti u svaki stil.Savremenom muškarcu je uvek potreban jedan ovakav aksesoar, praktičan, kvalitetan ifunkcionalan. Kapa svakako i sigurno štiti od hladnoće i vlage tokom niskih temperatura, alimuškarci je danas nose i kao modni detalj, kao dopunu kombinaciji sa sakoom, kaputom ilidrugim komadima garderobe. Calvin Klein nudi svojim potrošačima da uživaju u kvalitetu idugotrajnosti svojih proizvoda. Poručite model Calvin Klein muške kape bzo, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtuleonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

SKU: CKK50K509680 BA7

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Calvin Klein muška kapa

Moderna muška kapa jednostavnog dizajna koja može na odličan način da upotpuni stil svakogurbanog muškarca. Calvin Klein je brend koji je dugi niz godina zastupljen na svetskoj modnojsceni. Njegov kvalitet i savršena izrada privlače veliki broj zadovoljnih potrošača koji mudecenijama ostaju verni. Njegove karakteristike su modni minimalizam, svedena paleta boja,jednostavne linije i kvalitetni materijali.

Kapa kao modni aksesoar je baš za sve generacije. Praktična je i korisna, a svaka muškakombinacija koja sadrži kapu Calvin Klein je moderna i zapažena. Ovaj model kape može sekombinovati tokom čitavog dana. Konstrukcija od rebrastog pletiva nudi svu udobnost i toplinu.Kombinacija pamuka i kašmira, rastegljiva je i savršeno štiti od prodora vetra i hladnoće. Saprednje strane ukrašena je logo znakom, a njen klasični dizajn može se uklopiti u svaki stil.Savremenom muškarcu je uvek potreban jedan ovakav aksesoar, praktičan, kvalitetan ifunkcionalan. Kapa svakako i sigurno štiti od hladnoće i vlage tokom niskih temperatura, alimuškarci je danas nose i kao modni detalj, kao dopunu kombinaciji sa sakoom, kaputom ilidrugim komadima garderobe. Calvin Klein nudi svojim potrošačima da uživaju u kvalitetu idugotrajnosti svojih proizvoda.

Poručite model Calvin Klein muške kape bzo, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtuleonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CALVIN KLEIN MUŠKA KAPA CKK50K509680 BA7“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ NOVE KOLEKCIJE proleće-leto 2024

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Samo do srede u 23:59, dostupan je ovaj poseban poklon KUPON KOD koji možeš preuzeti i iskoristiti.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.