CALVIN KLEIN MUŠKA KAPA K50K506246 BDS

-20%

3,992.00 RSD

Calvin Klein muška kapa Moderna kapa urbanog dizajna koja svaku mušku kombinaciju može učiniti jedinstvenom iupečatljivom. Iza poznatog brenda Calvin Klein stoji dugogodišnje iskustvo i kvalitet kojim jeosvojio svetsko tržište. Ovaj brend prati aktuelni urbani dizajn, njegove kolekcije su inovativne iprepoznatljive. Kapa je neizostavni muški aksesoar u toku hladnih zimskih dana. Ovaj model muške Calvin Klein kape, osim svoje funkcionalnosti, doprineće da vaša modna kombinacija bude jedinstvena. Njendizajn je upečatljiv, podavijena je i sa prednje strane ukrašena logom i imenom brenda, koji sukombinovani na savršen način. Veliki procenat vune u kombinaciji sa kašmirom, viskozom ipoliamidom, obezbediće savršenu zaštitu od hladnoće. Rastegljiva je, vrlo udobna i savršenopristaje. Kape su postale moderan i sastavni deo stajlinga u jesenjoj i zimskoj sezoni. One nisusamo praktične i korisne, već daju poseban pečat jednoj muškoj odevnoj kombinaciji. Izrađujuse u različitim bojama i vrlo lako se kombinuju. Za muškarca koji vodi računa o detaljima i želi daizgleda moderno, ova kapa je odličan izbor. Calvin Klein ostaje dosledan savršenoj izradi,kvalitetu i vrhunskom dizajnu koji je prepoznatljiv. Sajt leonefashion.rs vam omogućava da ovu kvalitetnu Calvin Klein kapu poručite brzo, lako,jednostavno i po povoljnoj ceni. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Calvin Klein muška kapa

Moderna kapa urbanog dizajna koja svaku mušku kombinaciju može učiniti jedinstvenom iupečatljivom. Iza poznatog brenda Calvin Klein stoji dugogodišnje iskustvo i kvalitet kojim jeosvojio svetsko tržište. Ovaj brend prati aktuelni urbani dizajn, njegove kolekcije su inovativne iprepoznatljive.

Kapa je neizostavni muški aksesoar u toku hladnih zimskih dana. Ovaj model muške Calvin Klein kape, osim svoje funkcionalnosti, doprineće da vaša modna kombinacija bude jedinstvena. Njendizajn je upečatljiv, podavijena je i sa prednje strane ukrašena logom i imenom brenda, koji sukombinovani na savršen način. Veliki procenat vune u kombinaciji sa kašmirom, viskozom ipoliamidom, obezbediće savršenu zaštitu od hladnoće. Rastegljiva je, vrlo udobna i savršenopristaje. Kape su postale moderan i sastavni deo stajlinga u jesenjoj i zimskoj sezoni. One nisusamo praktične i korisne, već daju poseban pečat jednoj muškoj odevnoj kombinaciji. Izrađujuse u različitim bojama i vrlo lako se kombinuju. Za muškarca koji vodi računa o detaljima i želi daizgleda moderno, ova kapa je odličan izbor. Calvin Klein ostaje dosledan savršenoj izradi,kvalitetu i vrhunskom dizajnu koji je prepoznatljiv.

Sajt leonefashion.rs vam omogućava da ovu kvalitetnu Calvin Klein kapu poručite brzo, lako,jednostavno i po povoljnoj ceni.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CALVIN KLEIN MUŠKA KAPA K50K506246 BDS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostvari 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.