CALVIN KLEIN MUŠKI NOVČANIK CKK50K509638 BAX

SKU: CKK50K509638 BAX

-20%

7,592.00 RSD

Calvin Klein muški novčanik, 100% prirodna koža Calvin Klein je poznato ime, sinonim za kvalitet i vrhunski dizajn. Moderan novčanik ovog brenda, praktičan za svakodnevno nošenje. Ovaj brend prati aktuelni, urbani dizajn, jednostavne linije i kvalitet materijala. Ovaj muški novčanik izrađen od visokokvalitetne kože, nudi mogućnost savremenom muškarcu da svoje dragocenosti čuva organizovano i na pravi način. Model savršenog dizajna, sadrži logo pločicu na prednjoj strani. Ovo je muški novčanik na preklop, ima veću pregradu za papirni novac, dovoljan broj mesta za platne kartice i džep za kovanice. Ovaj novčanik omogućava da smestite sve što vam je potrebno za vaš radni dan, a da budete organizovani i nosite aksesoar modernog dizajna. Muški novčanik je pokazatelj dobrog stila i ukusa, a uz poznati brend Calvin Klein to je uvek moguće. Većina muškaraca odlučuje se za novčanik koji će dugo trajati i neće se pohabati od stalnog nošenja. Novčanik Calvin Klein je pravi izbor i zato ovaj brend uživa poverenje velikog broja zadovoljnih potrošača. Čuvajte svoje dragocene stvari i budite organizovani uz novčanik Calvin Klein. Poručite model ovog novčanika brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Calvin Klein muški novčanik, 100% prirodna koža

Calvin Klein je poznato ime, sinonim za kvalitet i vrhunski dizajn. Moderan novčanik ovog brenda, praktičan za svakodnevno nošenje. Ovaj brend prati aktuelni, urbani dizajn, jednostavne linije i kvalitet materijala.

Ovaj muški novčanik izrađen od visokokvalitetne kože, nudi mogućnost savremenom muškarcu da svoje dragocenosti čuva organizovano i na pravi način. Model savršenog dizajna, sadrži logo pločicu na prednjoj strani. Ovo je muški novčanik na preklop, ima veću pregradu za papirni novac, dovoljan broj mesta za platne kartice i džep za kovanice. Ovaj novčanik omogućava da smestite sve što vam je potrebno za vaš radni dan, a da budete organizovani i nosite aksesoar modernog dizajna. Muški novčanik je pokazatelj dobrog stila i ukusa, a uz poznati brend Calvin Klein to je uvek moguće. Većina muškaraca odlučuje se za novčanik koji će dugo trajati i neće se pohabati od stalnog nošenja. Novčanik Calvin Klein je pravi izbor i zato ovaj brend uživa poverenje velikog broja zadovoljnih potrošača.

Čuvajte svoje dragocene stvari i budite organizovani uz novčanik Calvin Klein. Poručite model ovog novčanika brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CALVIN KLEIN MUŠKI NOVČANIK CKK50K509638 BAX“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU
ODREĐENIH artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.