GUESS ŽENSKE SANDALE GFL5SYV SUE03 PLATI

-10%

16,371.00 RSD

GUESS ženske sandale. Bež boja, kombinacija bež i zlatnih kaišića koji se ukrštaju i prepliću. Tanka štikla visine 9.5 cm. Materijal:55% koža, 45% poliuretan.

Ženska obuća poznatog brenda Guess, modeli koji privlače pažnju. Guess je sinonim za kvalitet i modni glamur, pa je često izbor poznatih svetskih dama. Ovo je jedan od vrlo atraktivnih i jedinstvenih brendova u svetu mode. Guess sve svoje proizvode izrađuje od pažljivo biranih i kvalitetnih materijala, pa je kvalitet ono što privlači veliki broj potrošača koji poklanjaju poverenje ovom brendu. Dizajneri ovog brenda svakom proizvodu posvećuju istu pažnju, zbog stila koji neguje Guess je godinama jedan od vodećih brendova. Ovaj par sandala će sigurno vašoj pojavi dati notu glamira i elegancije. Ostavićete utisak žene od stila, koja se oseća dobro i udobno u svojoj koži. Ove sandale jedinstvenog dizajna možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Ženska obuća poznatog brenda Guess, modeli koji privlače pažnju. Guess je sinonim za kvalitet i modni glamur, pa je često izbor poznatih svetskih dama. Ovo je jedan od vrlo atraktivnih i jedinstvenih brendova u svetu mode. Guess sve svoje proizvode izrađuje od pažljivo biranih i kvalitetnih materijala, pa je kvalitet ono što privlači veliki broj potrošača koji poklanjaju poverenje ovom brendu. Dizajneri ovog brenda svakom proizvodu posvećuju istu pažnju, zbog stila koji neguje Guess je godinama jedan od vodećih brendova.

Ovaj par sandala će sigurno vašoj pojavi dati notu glamira i elegancije. Ostavićete utisak žene od stila, koja se oseća dobro i udobno u svojoj koži. Ove sandale jedinstvenog dizajna možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Veličina

, , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GUESS ŽENSKE SANDALE GFL5SYV SUE03 PLATI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *