GUESS ŽENSKI KAIŠ GBW7417 VIN35 BLA

5,272.00 RSD

Guess ženski kaiš Ženski kaiš poznatog brenda Guess, model koji privlači pažnju. Guess je sinonim za kvalitet i modni glamur, pa je često izbor poznatih svetskih dama. Ovo je jedan od vrlo atraktivnih i jedinstvenih brendova u svetu mode. Guess sve svoje proizvode izrađuje od pažljivo biranih i kvalitetnih materijala, pa je kvalitet ono što privlači veliki broj potrošača koji poklanjaju poverenje ovom brendu. Dizajneri ovog brenda svakom proizvodu posvećuju istu pažnju, zbog stila koji neguje Guess je godinama jedan od vodećih brendova. Guess kaiš može svaku svedenu i jednostavnu kombinaciju učiniti zanimljivom i zapaženom. Ukrašen kvalitetnom kopčom u obliku prepoznatljivog slova „G“ , na kojoj se nalazi ime brenda, upotpuniće vaš izgled na pravi način. Žene su vrlo pažljive pri odabiru kaiša jer on može potpuno promeniti izgled jedne modne kombinacije i daje poseban pečat svakom stilu. Guess kaiš je pravi izbor za urbanu ženu koja vodi računa o detaljima i ceni kvalitet. Vrhunska izrada proizvoda, autentičnost i napredni dizajn, ono je što Guess izdvaja u moru brendova i stavlja ga u sam vrh modne scene. Ovaj kaiš jedinstvenog dizajna možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Guess ženski kaiš

Ženski kaiš poznatog brenda Guess, model koji privlači pažnju. Guess je sinonim za kvalitet i modni glamur, pa je često izbor poznatih svetskih dama. Ovo je jedan od vrlo atraktivnih i jedinstvenih brendova u svetu mode. Guess sve svoje proizvode izrađuje od pažljivo biranih i kvalitetnih materijala, pa je kvalitet ono što privlači veliki broj potrošača koji poklanjaju poverenje ovom brendu. Dizajneri ovog brenda svakom proizvodu posvećuju istu pažnju, zbog stila koji neguje Guess je godinama jedan od vodećih brendova.

Guess kaiš može svaku svedenu i jednostavnu kombinaciju učiniti zanimljivom i zapaženom. Ukrašen kvalitetnom kopčom u obliku prepoznatljivog slova „G“ , na kojoj se nalazi ime brenda, upotpuniće vaš izgled na pravi način. Žene su vrlo pažljive pri odabiru kaiša jer on može potpuno promeniti izgled jedne modne kombinacije i daje poseban pečat svakom stilu. Guess kaiš je pravi izbor za urbanu ženu koja vodi računa o detaljima i ceni kvalitet. Vrhunska izrada proizvoda, autentičnost i napredni dizajn, ono je što Guess izdvaja u moru brendova i stavlja ga u sam vrh modne scene.

Ovaj kaiš jedinstvenog dizajna možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Veličina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GUESS ŽENSKI KAIŠ GBW7417 VIN35 BLA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostvari 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.