GUESS ŽENSKI KAIŠ GBW7501 VIN30 ABL

5,912.00 RSD

Guess ženski kaiš, širina 3cm Ženski kaiš urbanog dizajna koji izrađuje poznati brend Guess. Autentičnost, kvalitet i napredni dizajn, ovaj brend održavaju na vodećoj poziciji u svetu. Svakom proizvodu ovog brenda dizajneri posvećuju posebnu pažnju, a izrađuju se od pažljivo biranih i izuzetno kvalitetnih materijala. Guess je neprevaziđen zbog stila koji neguje, pa je veliki broj potroača poklonio poverenje baš ovom brendu. Malo šta može da promeni jednu žensku odevnu kombinaciju kao što to može kaiš, zato ih žene pažljivo biraju. Oni su savremeni, urbani i ženstveni, odlično se kombinuju uz ostatak garderobe. Poznati po tome što vizuelno sužavaju svaku figuru i daju poseban pečat stilu, ženski kaiševi su neizostavan aksesoar. Guess ženski kaiš uvek privlači pažnju zbog svog jedinstvenog dizajna i savršene izrade. Ovo je praktičan Guess model sa dva lica. Nudi veliku mogućnost za kombinovanje jer dobijate savršen modni detalj u dve boje. U zavisnosti da li želite da vaša kombinacija bude upadljiva ili svedena, birate stranu koja vam se više uklapa uz određenu modnu kombinaciju. Unapredite stilizovanost svake odevne kombinacije uz izuzetan dvostrani Guess kaiš. Budite savremeni, urbani i ženstveni uz brend koji nudi kvalitet i dugotrajnost. Na sajtu leonefashion.rs možete poručiti ovaj kaiš lako, jednostavno i po povoljnoj ceni. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Guess ženski kaiš, širina 3cm

Ženski kaiš urbanog dizajna koji izrađuje poznati brend Guess. Autentičnost, kvalitet i napredni dizajn, ovaj brend održavaju na vodećoj poziciji u svetu. Svakom proizvodu ovog brenda dizajneri posvećuju posebnu pažnju, a izrađuju se od pažljivo biranih i izuzetno kvalitetnih materijala. Guess je neprevaziđen zbog stila koji neguje, pa je veliki broj potroača poklonio poverenje baš ovom brendu.

Malo šta može da promeni jednu žensku odevnu kombinaciju kao što to može kaiš, zato ih žene pažljivo biraju. Oni su savremeni, urbani i ženstveni, odlično se kombinuju uz ostatak garderobe. Poznati po tome što vizuelno sužavaju svaku figuru i daju poseban pečat stilu, ženski kaiševi su neizostavan aksesoar.

Guess ženski kaiš uvek privlači pažnju zbog svog jedinstvenog dizajna i savršene izrade. Ovo je praktičan Guess model sa dva lica. Nudi veliku mogućnost za kombinovanje jer dobijate savršen modni detalj u dve boje. U zavisnosti da li želite da vaša kombinacija bude upadljiva ili svedena, birate stranu koja vam se više uklapa uz određenu modnu kombinaciju. Unapredite stilizovanost svake odevne kombinacije uz izuzetan dvostrani Guess kaiš. Budite savremeni, urbani i ženstveni uz brend koji nudi kvalitet i dugotrajnost.

Na sajtu leonefashion.rs možete poručiti ovaj kaiš lako, jednostavno i po povoljnoj ceni.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Veličina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GUESS ŽENSKI KAIŠ GBW7501 VIN30 ABL“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostvari 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.