GUESS ŽENSKI NOVČANIK GSWPG84 03630 BLA

Guess ženski novčanik, veštačka koža (dimenzije: 21 x 10 x 3cm) Ženski novčanik modernog dizajna, može se nositi samostalno jer poseduje kaiš. Guess je poznat po izradi praktičnog i kvalitetnog aksesoara. Ovo je jedan od atraktivnih i jedinstvenih brendova na svetu. Guess je sinonim za modni glamur, a njegovi modeli su čest izbor poznatih dama. Kvalitetni materijali, autentičnost i savršena izrada glavne su karakteristike ovog brenda. Ovaj novčanik koji se može nositi i kao mala torba, privlači pažnju svojim dizajnom. Na prednjoj strani nalazi se ime brenda u prepoznatljivom trouglu, a sa zadnje strane je manja pregrada sa kopčanjem na rajsferšlus. Unutrašnjost je lepo organizovana sa posebnim odeljkom gde možete uredno smestiti papirni novac, delom za novac od metala, kao i adekvatnim mestom za vaša dokumenta i platne kartice. Moderan, kvalitetan i praktičan, ovaj novčanik će čuvati vaše dragocenosti na pravi način. Kompanija GUESS ostala je dosledna tome da svaki artikal dizajnira sa posebnom pažnjom, što je ovaj brend izdvojilo u modnoj industriji. Guess potrošači su samouvereni i modno svesni, budite i vi jedan od njih i upotpunite svoj izgled jedinstvenim Guess novčanikom. Ovaj model možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Guess ženski novčanik, veštačka koža (dimenzije: 21 x 10 x 3cm)

Ženski novčanik modernog dizajna, može se nositi samostalno jer poseduje kaiš. Guess je poznat po izradi praktičnog i kvalitetnog aksesoara. Ovo je jedan od atraktivnih i jedinstvenih brendova na svetu. Guess je sinonim za modni glamur, a njegovi modeli su čest izbor poznatih dama. Kvalitetni materijali, autentičnost i savršena izrada glavne su karakteristike ovog brenda.

Ovaj novčanik koji se može nositi i kao mala torba, privlači pažnju svojim dizajnom. Na prednjoj strani nalazi se ime brenda u prepoznatljivom trouglu, a sa zadnje strane je manja pregrada sa kopčanjem na rajsferšlus. Unutrašnjost je lepo organizovana sa posebnim odeljkom gde možete uredno smestiti papirni novac, delom za novac od metala, kao i adekvatnim mestom za vaša dokumenta i platne kartice. Moderan, kvalitetan i praktičan, ovaj novčanik će čuvati vaše dragocenosti na pravi način. Kompanija GUESS ostala je dosledna tome da svaki artikal dizajnira sa posebnom pažnjom, što je ovaj brend izdvojilo u modnoj industriji. Guess potrošači su samouvereni i modno svesni, budite i vi jedan od njih i upotpunite svoj izgled jedinstvenim Guess novčanikom.

Ovaj model možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GUESS ŽENSKI NOVČANIK GSWPG84 03630 BLA“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ NOVE KOLEKCIJE proleće-leto 2024

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Samo do ponedeljka u 23:59, dostupan je ovaj poseban poklon KUPON KOD koji možeš preuzeti i iskoristiti.

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.