GUESS ŽENSKI NOVČANIK GSWVB85 48650 CAR

-30%

5,033.00 RSD

Guess ženski novčanik, eko koža Praktičan ženski novčanik koji je potreban svakoj ženi. Guess je atraktivan i jedinstven brend zbog stila koji neguje. Autentičnost, kvalitet i napredni dizajn izdvajaju ovaj brend i stavljaju ga na visoko mesto u modnom svetu. Svakom Guess proizvodu se posvećuje posebna pažnja, a izrađuju se od pažljivo biranih i kvalitetnih materijala. Aksesoar ovog brenda je prepoznatljiv po svom dizajnu i savršenoj izradi. Ovaj Guess novčanik je praktičan i može upotpuniti stil svake žene. Model je na preklop, sa zadnje strane nalazi se manja pregrada koja se kopča na rajsferšlus. Unutrašnjost je zanimljiva i dovoljno funkcionalna da možete smestiti sve neophodne stvari. Prostor je iskorišćen na savršen način, imate dovoljno mesta za sva dokumenta i platne kartice, poseban prostor za metalni novac i deo koji će vaš papirni novac uredno čuvati. Ovaj kvalitetni novčanik, vaše naporne dane može učiniti organizovanim. Spakujte sve potrebno za jedan radni dan i budite spremni u svakoj situaciji. Pored svoje praktičnosti, ovaj aksesoar privlači pažnju modernim dizajnom i savršenom izradom. Guess svakoj ženi omogućava da pronađe svoj stil i bude moderna. Na sajtu leonefashion.rs poručite ovaj novčanik jednostavno, brzo i po povoljnoj ceni. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Guess ženski novčanik, eko koža

Praktičan ženski novčanik koji je potreban svakoj ženi. Guess je atraktivan i jedinstven brend zbog stila koji neguje. Autentičnost, kvalitet i napredni dizajn izdvajaju ovaj brend i stavljaju ga na visoko mesto u modnom svetu. Svakom Guess proizvodu se posvećuje posebna pažnja, a izrađuju se od pažljivo biranih i kvalitetnih materijala.

Aksesoar ovog brenda je prepoznatljiv po svom dizajnu i savršenoj izradi. Ovaj Guess novčanik je praktičan i može upotpuniti stil svake žene. Model je na preklop, sa zadnje strane nalazi se manja pregrada koja se kopča na rajsferšlus. Unutrašnjost je zanimljiva i dovoljno funkcionalna da možete smestiti sve neophodne stvari. Prostor je iskorišćen na savršen način, imate dovoljno mesta za sva dokumenta i platne kartice, poseban prostor za metalni novac i deo koji će vaš papirni novac uredno čuvati. Ovaj kvalitetni novčanik, vaše naporne dane može učiniti organizovanim. Spakujte sve potrebno za jedan radni dan i budite spremni u svakoj situaciji.

Pored svoje praktičnosti, ovaj aksesoar privlači pažnju modernim dizajnom i savršenom izradom. Guess svakoj ženi omogućava da pronađe svoj stil i bude moderna.

Na sajtu leonefashion.rs poručite ovaj novčanik jednostavno, brzo i po povoljnoj ceni.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GUESS ŽENSKI NOVČANIK GSWVB85 48650 CAR“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostvari 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.