MANUAL KOŽNA TORBA 5895 CV

-10%

23,175.00 RSD

Manual kožna torba, 100% prirodna koža (dimenzije: 42 x 32 x 12 cm) Manual ženska torba koja privlači pažnju. Ovaj brend uspešno brani čast i kvalitet starih zanata. Ručno obrađena koža krojena starim zanatskim tehnikama, zaštitni je znak brenda Manual. Brend je upečatljiv po pažljivo biranim detaljima iz prošlosti koji su vešto kombinovani sa savremenim dizajnom. Manual na prvo mesto stavlja kvalitet i prirodne materijale. Tradicionalno obrađena koža upotrebom i nošenjem postaje sve lepša, pa proizvodi ovog brenda opstaju decenijama i nose ih generacije u porodicama koje znaju da cene kvalitet. Manual aksesoar je jedinstven i prepoznatljiv, a vrhunski izrađene torbe upotpunjavaju svaku modnu kombinaciju na pravi način. Ovo je torba koja će vaš modni stil učiniti upečatljivim. Izrađena je od najkvalitetnije kože i savršeno prošivena, sa štepovima okrenutim ka licu. Ukrašava je modni detalj u obliku malog kaiša sa dva metalna prstena, kopčanje je na rajsferšlus. Dovoljno je velika da možete savršeno organizovati sve stvari koje nosite sa sobom. Manual torba će i sasvim svedenu kombinaciju učiniti primećenom i upečatljivom. Njen kvalitet garantuje brend koji je poznat po proizvodnji izuzetnih aksesoara od kože. Manual je godinama unazad jedinstven u dizajnu i neprevaziđen u izradi svojih proizvoda. Sajt leonefashion.rs omogućava vam da poručite ovu torbu lako, brzo i po povoljnoj ceni. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

PEPE JEANS ŽENSKA TORBICA PL031413 825

9,192.00 RSD

S.OLIVER ŽENSKE SANDALE 5-28109-20 594

7,039.20 RSD

DESIGUAL ŽENSKA TORBA 23SAXY28

8,392.00 RSD

CALVIN KLEIN ŽENSKA TORBA CKK60K608410 PEA

11,992.00 RSD

Loading...

Opis

Manual kožna torba, 100% prirodna koža (dimenzije: 42 x 32 x 12 cm)

Manual ženska torba koja privlači pažnju. Ovaj brend uspešno brani čast i kvalitet starih zanata. Ručno obrađena koža krojena starim zanatskim tehnikama, zaštitni je znak brenda Manual. Brend je upečatljiv po pažljivo biranim detaljima iz prošlosti koji su vešto kombinovani sa savremenim dizajnom. Manual na prvo mesto stavlja kvalitet i prirodne materijale. Tradicionalno obrađena koža upotrebom i nošenjem postaje sve lepša, pa proizvodi ovog brenda opstaju decenijama i nose ih generacije u porodicama koje znaju da cene kvalitet.

Manual aksesoar je jedinstven i prepoznatljiv, a vrhunski izrađene torbe upotpunjavaju svaku modnu kombinaciju na pravi način. Ovo je torba koja će vaš modni stil učiniti upečatljivim. Izrađena je od najkvalitetnije kože i savršeno prošivena, sa štepovima okrenutim ka licu. Ukrašava je modni detalj u obliku malog kaiša sa dva metalna prstena, kopčanje je na rajsferšlus. Dovoljno je velika da možete savršeno organizovati sve stvari koje nosite sa sobom. Manual torba će i sasvim svedenu kombinaciju učiniti primećenom i upečatljivom. Njen kvalitet garantuje brend koji je poznat po proizvodnji izuzetnih aksesoara od kože. Manual je godinama unazad jedinstven u dizajnu i neprevaziđen u izradi svojih proizvoda.

Sajt leonefashion.rs omogućava vam da poručite ovu torbu lako, brzo i po povoljnoj ceni.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MANUAL KOŽNA TORBA 5895 CV“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *