MANUAL MUŠKI NOVČANIK 1592

5,000.00 RSD

Manual muški novčanik, 100% prirodna koža Kvalitetan muški novčanik koji aktivan muškarac može nositi u svim prilikama. Model brenda Manual , koji je godinama unazad vrhunski proizvođač kvalitetnog aksesoara. Izrađen od kože visokog kvaliteta, funkcionalan i praktičan, ovaj novčanik obezbeđuje savršenu organizaciju najvažnijih stvari. Ovaj Manual muški kožni novčanik zatvara se jednostavnim preklapanjem i vrlo je praktičan. Poseduje pet pregrada za kreditne kartice ili lična dokumenta. Ima odeljak za papirne novčanice, jako je funkcionalan i može se uklopiti u stil svakog muškarca koji želi da bude organizovan. Klasičnog je dizajna, svedenih linija i vrhunskog kvaliteta. Manual je brend koji je godinama zastupljen na tržištu, a prepoznatljiv je po besprekornoj izradi svojih proizvoda i njihovoj dugotrajnosti. Kvalitetna koža i savršena izrada ovaj novčanik čine posebnim i funkcionalnim. U ovaj Manual novčanik smestićete sve potrebne stvari za jedan radni dan. Budite praktični i organizovani, vodite računa o svojim stvarima uz kvalitet priznatog brenda Manual. Poručite ovaj novčanik brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Manual muški novčanik, 100% prirodna koža

Kvalitetan muški novčanik koji aktivan muškarac može nositi u svim prilikama. Model brenda Manual , koji je godinama unazad vrhunski proizvođač kvalitetnog aksesoara. Izrađen od kože visokog kvaliteta, funkcionalan i praktičan, ovaj novčanik obezbeđuje savršenu organizaciju najvažnijih stvari.

Ovaj Manual muški kožni novčanik zatvara se jednostavnim preklapanjem i vrlo je praktičan. Poseduje pet pregrada za kreditne kartice ili lična dokumenta. Ima odeljak za papirne novčanice, jako je funkcionalan i može se uklopiti u stil svakog muškarca koji želi da bude organizovan. Klasičnog je dizajna, svedenih linija i vrhunskog kvaliteta. Manual je brend koji je godinama zastupljen na tržištu, a prepoznatljiv je po besprekornoj izradi svojih proizvoda i njihovoj dugotrajnosti. Kvalitetna koža i savršena izrada ovaj novčanik čine posebnim i funkcionalnim. U ovaj Manual novčanik smestićete sve potrebne stvari za jedan radni dan.

Budite praktični i organizovani, vodite računa o svojim stvarima uz kvalitet priznatog brenda Manual. Poručite ovaj novčanik brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MANUAL MUŠKI NOVČANIK 1592“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostvari 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Prijavi se na newsletter i budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.