MANUAL MUŠKI KAIŠ ELEGANTNI MG TEGET

4,125.00 RSD

Manual muški elegantni kaiš, prirodna koža, ručni rad (širina: 33mm) Kvalitetan muški kaiš koji može nositi svaki muškarac sa stilom. Zahvaljujući vrhunskoj obradiprirodne kože, proizvodi brenda Manual opstaju godinama. Manual je poznat po jedinstvenom aksesoaru, njegovom kvalitetu i dugotrajnosti. Za modernog muškarca, kvalitetni muški kaiševi su obavezni modni dodatak koji u potpunjuje svaku kombinaciju. Ovaj elegantni kaiš, izrađen od kože, sa naizgled jednostavnom ali modernom šnalom, uvek je pravi izbor. On će pored toga što je funkcionalan, svakoj vašoj kombinaciji dati savršen izgled. Kožni kaiševi su odlični za svečane prilike, onda kada želite dadodate dozu stila, oni su savršeni modni dodatak. Zaštitni znak brenda Manual je ručno obrađena koža, krojena starim zanatskim tehnikama. Kvalitet njegovih proizvoda potvrđujeveliki broj vernih potrošača. Brend Manual odavno je postao sinonim za kvalitet i njegova proizvodnja aksesoara od kože je jedinstvena. Dugotrajnost ovih proizvoda je ono što potvrđuju zadovoljni potrošači. Dizajn koji kombinuje detalje iz prošlosti sa novim modnim trendovima,karakterističan je za ovaj brend. Ovaj model kaiša idealan je za sva godišnja doba, sa njim možete praviti više modnih kombinacija i izgledati elegantno i moderno. Dolazi upakovan uoriginalnu kutiju ovog brenda. Poručite Manual kožni kaiš brzo, lako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Manual muški elegantni kaiš, prirodna koža, ručni rad (širina: 33mm)

Kvalitetan muški kaiš koji može nositi svaki muškarac sa stilom. Zahvaljujući vrhunskoj obradiprirodne kože, proizvodi brenda Manual opstaju godinama. Manual je poznat po jedinstvenom aksesoaru, njegovom kvalitetu i dugotrajnosti.

Za modernog muškarca, kvalitetni muški kaiševi su obavezni modni dodatak koji u potpunjuje svaku kombinaciju. Ovaj elegantni kaiš, izrađen od kože, sa naizgled jednostavnom ali modernom šnalom, uvek je pravi izbor. On će pored toga što je funkcionalan, svakoj vašoj kombinaciji dati savršen izgled. Kožni kaiševi su odlični za svečane prilike, onda kada želite dadodate dozu stila, oni su savršeni modni dodatak. Zaštitni znak brenda Manual je ručno obrađena koža, krojena starim zanatskim tehnikama. Kvalitet njegovih proizvoda potvrđujeveliki broj vernih potrošača. Brend Manual odavno je postao sinonim za kvalitet i njegova proizvodnja aksesoara od kože je jedinstvena. Dugotrajnost ovih proizvoda je ono što potvrđuju zadovoljni potrošači. Dizajn koji kombinuje detalje iz prošlosti sa novim modnim trendovima,karakterističan je za ovaj brend. Ovaj model kaiša idealan je za sva godišnja doba, sa njim možete praviti više modnih kombinacija i izgledati elegantno i moderno. Dolazi upakovan uoriginalnu kutiju ovog brenda.

Poručite Manual kožni kaiš brzo, lako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Boja

Pol

Veličina

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MANUAL MUŠKI KAIŠ ELEGANTNI MG TEGET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ NOVE KOLEKCIJE proleće-leto 2024

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Samo do srede u 23:59, dostupan je ovaj poseban poklon KUPON KOD koji možeš preuzeti i iskoristiti.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.