MANUAL MUŠKI KAIŠ MG TEGET

4,125.00 RSD

Manual muški elegantni kaiš, prirodna koža, ručni rad (širina: 39mm) Kvalitetni kožni kaiš koji može ispratiti urbani stil savremenog muškarca. Brend Manual, poznat po kvalitetu svojih proizvoda, zastupljen je na modnom tržištu više decenija. Vhunska obrada prirodne kože i dizajn koji privlači pažnju, glavni su prioriteti ovog brenda. Manual kaiš za muškarca od stila ima mnogo mogućnosti za kombinovanje i može se nositi gotovo u svim prilikama. Po ivicama je proštepan visokokvalitetnim koncem u neutralnoj boji. Krasi ga pažljivo odabrana i kvalitetna šnala. Ovo je kaiš vrhunske izrade sa kojim dobijate kvalitet i eleganciju sa doziranom sportskom notom. Dolazi u originalnoj kutiji samog brenda i može svaku vašu kombinaciju učiniti potpunom i modernom. Za urbanog muškarca koji je aktivan tokom čitavog dana, Manual kaiš je pravi izbor. Brend Manual odavno je postao sinonim za kvalitet i njegova proizvodnja aksesoara od kože je jedinstvena. Dugotrajnost ovih proizvoda je ono što potvrđuju zadovoljni potrošači. Ručno obrađena koža i krojena starim zanatskim tehnikama zaštitni je znak brenda Manual. Upotpunite svoj stil kvalitetnim aksesoarom koji ćete nositi više sezona. Sajt leonefashion.rs omogućava vam da Manual muški kaiš poručite brzo, jednostavno i po povoljnoj ceni. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Manual muški elegantni kaiš, prirodna koža, ručni rad (širina: 39mm)

Kvalitetni kožni kaiš koji može ispratiti urbani stil savremenog muškarca. Brend Manual, poznat po kvalitetu svojih proizvoda, zastupljen je na modnom tržištu više decenija. Vhunska obrada prirodne kože i dizajn koji privlači pažnju, glavni su prioriteti ovog brenda.

Manual kaiš za muškarca od stila ima mnogo mogućnosti za kombinovanje i može se nositi gotovo u svim prilikama. Po ivicama je proštepan visokokvalitetnim koncem u neutralnoj boji. Krasi ga pažljivo odabrana i kvalitetna šnala. Ovo je kaiš vrhunske izrade sa kojim dobijate kvalitet i eleganciju sa doziranom sportskom notom. Dolazi u originalnoj kutiji samog brenda i može svaku vašu kombinaciju učiniti potpunom i modernom. Za urbanog muškarca koji je aktivan tokom čitavog dana, Manual kaiš je pravi izbor. Brend Manual odavno je postao sinonim za kvalitet i njegova proizvodnja aksesoara od kože je jedinstvena. Dugotrajnost ovih proizvoda je ono što potvrđuju zadovoljni potrošači. Ručno obrađena koža i krojena starim zanatskim tehnikama zaštitni je znak brenda Manual. Upotpunite svoj stil kvalitetnim aksesoarom koji ćete nositi više sezona.

Sajt leonefashion.rs omogućava vam da Manual muški kaiš poručite brzo, jednostavno i po povoljnoj ceni.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Boja

Pol

Veličina

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MANUAL MUŠKI KAIŠ MG TEGET“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU svih artikala IZ NOVE KOLEKCIJE proleće-leto 2024

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Samo do ponedeljka u 23:59, dostupan je ovaj poseban poklon KUPON KOD koji možeš preuzeti i iskoristiti.

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.