MANUAL MUŠKI NOVČANIK 5183SV

5,700.00 RSD

Manual muški novčanik, prirodna koža (ručni rad, dimenzije: 12,5 x 10 x 2 cm) Novčanik za urbane muškarce koji žele aksesoar po poslednjoj modi, jedinstven i kvalitetan. Manual kao vrhunski proizvođač kožne galanterije dizajnira i proizvodi ovaj novčanik koji privlači pažnju. Ovaj brend već dugi niz godina zauzima vodeću poziciju na modnom tržištu. Vrhunskom obradom kože i izradom samog aksesoara privlači sve veći broj potrošača i godinama je sinonim za kvalitet. Ovaj muški novčanik od kože je savremenog dizajna i savršene izrade. Ispod kvalitetnog rajsferšlusa u boji nikla, koji se pruža celom širinom novčanika, krije se izuzetno organizovan prostor. Ovakav novčanik omogućiće vam da organizujete sve svoje dragocene i neophodne stvari. U njemu ima dovoljno prostora da smestite papirni novac, kartice i dokumenta, kao i poseban džep gde možete smestiti novac od metala. Njegova posebna izrada i logo brenda utisnut na prednjoj strani, obećavaju kvalitet. Samo ime Manuel garantuje trajanje i dugovečnost, a njegov dizajn je namenjen mukarcima koji žele da budu jedinstveni i nose aksesoar po poslednjim modnim trendovima. Budite moderni i praktični, organizujte svoje aktivne dane uz Manual kožni novčanik. Poručite ovaj model lako, brzo, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.
Dana
Sati
Minuta
Sekundi

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Manual muški novčanik, prirodna koža (ručni rad, dimenzije: 12,5 x 10 x 2 cm)

Novčanik za urbane muškarce koji žele aksesoar po poslednjoj modi, jedinstven i kvalitetan. Manual kao vrhunski proizvođač kožne galanterije dizajnira i proizvodi ovaj novčanik koji privlači pažnju. Ovaj brend već dugi niz godina zauzima vodeću poziciju na modnom tržištu. Vrhunskom obradom kože i izradom samog aksesoara privlači sve veći broj potrošača i godinama je sinonim za kvalitet.

Ovaj muški novčanik od kože je savremenog dizajna i savršene izrade. Ispod kvalitetnog rajsferšlusa u boji nikla, koji se pruža celom širinom novčanika, krije se izuzetno organizovan prostor. Ovakav novčanik omogućiće vam da organizujete sve svoje dragocene i neophodne stvari. U njemu ima dovoljno prostora da smestite papirni novac, kartice i dokumenta, kao i poseban džep gde možete smestiti novac od metala. Njegova posebna izrada i logo brenda utisnut na prednjoj strani, obećavaju kvalitet. Samo ime Manuel garantuje trajanje i dugovečnost, a njegov dizajn je namenjen mukarcima koji žele da budu jedinstveni i nose aksesoar po poslednjim modnim trendovima.

Budite moderni i praktični, organizujte svoje aktivne dane uz Manual kožni novčanik. Poručite ovaj model lako, brzo, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MANUAL MUŠKI NOVČANIK 5183SV“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU
ODREĐENIH artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.