MANUAL MUŠKI NOVČANIK

6,300.00 RSD

Manual muški novčanik, prirodna koža (ručni rad, dimenzije: 13 x 9.5 x 2cm) Kožni novčanik savršene izrade i modernog dizajna. Kvalitetan proizvod vrhunskog proizvođača aksesoara, priznatog brenda Manual. Prepoznatljivost na prvi pogled, čini ovaj brend jedinstvenim i neprevaziđenim u izradi kožne galanterije. Ovaj novčanik, izrađen od kože vrhunskog kvaliteta, klasičnog ali modernog dizajna, dovoljno je praktičan za svakodnevno nošenje. Odmerenih dimenzija i sa dovoljno prostora, nudi vam mogućnost da smestite papirni novac, lična dokumenta, platne kartice i metalni novac. Ima sasvim dovoljno pregrada za dobru organizaciju ličnih stvari koje su potrebne za jedan aktivni dan. Njegov kvalitet i savršenu izradu garantuje poznati proizvođač Manual, koji iza sebe ima veliku tradiciju i poverenje mnogobrojnih potrošača. Manual proizvodi poznati su po svojoj dugotrajnosti, kao i po tome što idu u korak sa modnim trendovima. Funkcionalan i praktičan, ovaj novčanik će biti savršen izbor za svakog muškarca. Organizujte lične stvari u kvalitetnom Manual novčaniku. Ručno obrađena koža, krojena starim zanatskim tehnikama, karakteristika je ovog brenda. Nosite kvalitetan aksesoar, koji je u isto vreme i odraz vašeg stila. Poručite ovaj model muškog novčanika brzo, lako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine , kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Manual muški novčanik, prirodna koža (ručni rad, dimenzije: 13 x 9.5 x 2cm)

Kožni novčanik savršene izrade i modernog dizajna. Kvalitetan proizvod vrhunskog proizvođača aksesoara, priznatog brenda Manual. Prepoznatljivost na prvi pogled, čini ovaj brend jedinstvenim i neprevaziđenim u izradi kožne galanterije.

Ovaj novčanik, izrađen od kože vrhunskog kvaliteta, klasičnog ali modernog dizajna, dovoljno je praktičan za svakodnevno nošenje. Odmerenih dimenzija i sa dovoljno prostora, nudi vam mogućnost da smestite papirni novac, lična dokumenta, platne kartice i metalni novac. Ima sasvim dovoljno pregrada za dobru organizaciju ličnih stvari koje su potrebne za jedan aktivni dan. Njegov kvalitet i savršenu izradu garantuje poznati proizvođač Manual, koji iza sebe ima veliku tradiciju i poverenje mnogobrojnih potrošača. Manual proizvodi poznati su po svojoj dugotrajnosti, kao i po tome što idu u korak sa modnim trendovima. Funkcionalan i praktičan, ovaj novčanik će biti savršen izbor za svakog muškarca.

Organizujte lične stvari u kvalitetnom Manual novčaniku. Ručno obrađena koža, krojena starim zanatskim tehnikama, karakteristika je ovog brenda. Nosite kvalitetan aksesoar, koji je u isto vreme i odraz vašeg stila.

Poručite ovaj model muškog novčanika brzo, lako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine , kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „MANUAL MUŠKI NOVČANIK“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU
ODREĐENIH artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.