REPLAY MUŠKA KAPA RAX4309 098

-20%

Originalna cena je bila: 4,390.00 RSD.Trenutna cena je: 3,512.00 RSD.

Replay muška kapa Kapa koja se može nositi tokom čitavog dana u zimskoj sezoni. Dizajnirana od strane poznatogbrenda Replay koji je godinama prisutan na modnoj sceni. Poznat po vrhunskom kvalitetuproizvoda, italijanskom dizajnu i inovativnom pristupu, ovaj brend nalazi se među vodećim usvetu mode. Replay je poznat po izradi jedinstvenog aksesoara. Kape su neizostavne u hladnim zimskimdanima i pored svoje praktične strane, one daju pečat svakoj kombinaciji. Ova Replay kapamože da bude sastavni deo svakog garderobera. Njen sveden i moderan dizajn, daje nammogućnost da je kombinujemo i uklapamo u različitim modnim kombinacijama. To je modelkoji nosimo više sezona i ne izlazi iz mode. Rebraste je teksture, podavijena, sa prednje straneukrašena imenom brenda koje se odlično uklapa u dizajn. Mekana je i udobna, savršeno štiti odprodora hladnog vazduha. Uz ovaj modni aksesoar, svaka vaša kombinacija biće zapažena imoderna. Velika prednost Replay-a je stručnost stečena u proizvodnji, što dokazuju njegovivisokokvalitetni proizvodi. Budite moderni i spremni za hladne zimske dane. Ovu kapu jedinstvenog dizajna i savršenogkvaliteta, možete naručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

SKU: RAX4309 098

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Replay muška kapa

Kapa koja se može nositi tokom čitavog dana u zimskoj sezoni. Dizajnirana od strane poznatogbrenda Replay koji je godinama prisutan na modnoj sceni. Poznat po vrhunskom kvalitetuproizvoda, italijanskom dizajnu i inovativnom pristupu, ovaj brend nalazi se među vodećim usvetu mode.

Replay je poznat po izradi jedinstvenog aksesoara. Kape su neizostavne u hladnim zimskimdanima i pored svoje praktične strane, one daju pečat svakoj kombinaciji. Ova Replay kapamože da bude sastavni deo svakog garderobera. Njen sveden i moderan dizajn, daje nammogućnost da je kombinujemo i uklapamo u različitim modnim kombinacijama. To je modelkoji nosimo više sezona i ne izlazi iz mode. Rebraste je teksture, podavijena, sa prednje straneukrašena imenom brenda koje se odlično uklapa u dizajn. Mekana je i udobna, savršeno štiti odprodora hladnog vazduha. Uz ovaj modni aksesoar, svaka vaša kombinacija biće zapažena imoderna. Velika prednost Replay-a je stručnost stečena u proizvodnji, što dokazuju njegovivisokokvalitetni proizvodi.

Budite moderni i spremni za hladne zimske dane. Ovu kapu jedinstvenog dizajna i savršenogkvaliteta, možete naručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Boja

Pol

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „REPLAY MUŠKA KAPA RAX4309 098“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ NOVE KOLEKCIJE proleće-leto 2024

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

do četvrtka u 19:59, dostupan je ovaj poseban poklon KUPON KOD koji možeš preuzeti i iskoristiti.

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.