REPLAY ŽENSKE CIPELE RH1T0014T 2321

-20%

13,592.00 RSD

REPLAY ženske cipele. Klasične salonke u spic u ciklama boji. Veći logo natpis na peti, tanka štikla. Visina potpetice je 9cm. Materijal: pamuk.

Recept za uspešnost Replay modne obuće su: kvalitetni materijali, vrhunski način izrade koji rezultira udobnošću i naravno neprevaziđen dizajn. Paleta modela uključuje sve vrste sportske i modne obuće. Izbor ženskih modela je veliki, ispunjava potrebe različitih stilova jedne savremene žene. Udobnost i kvalitet su neizostavni, kao i to da će noseći ove modele sigurno biti primećena. Ove cipele jedinstvenog dizajna, koje predstavljaju spoj modernog i klasičnog stila, možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Recept za uspešnost Replay modne obuće su: kvalitetni materijali, vrhunski način izrade koji rezultira udobnošću i naravno neprevaziđen dizajn. Paleta modela uključuje sve vrste sportske i modne obuće. Izbor ženskih modela je veliki, ispunjava potrebe različitih stilova jedne savremene žene. Udobnost i kvalitet su neizostavni, kao i to da će noseći ove modele sigurno biti primećena.

Ove cipele jedinstvenog dizajna, koje predstavljaju spoj modernog i klasičnog stila, možete poručiti brzo, lako i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Veličina

, ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „REPLAY ŽENSKE CIPELE RH1T0014T 2321“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *