SUPERDRY ŽENSKA KAPA G90001PR-115

2,792.00 RSD

Superdry ženska kapa Ženska kapa koja privlači pažnju i upotpunjava zimsku kombinaciju na originalan način. Superdry je savremeni brend čija je proizvodnja fokusirana na izuzetnom kvalitetu proizvoda. Njegovi modeli su opušteni i ležerni, a istovremeno urbani. Superdry nudi potrošačima autentični stil sa posebnim osvrtom na detalje. U njegovim kolekcijama je velika raznolikost, što svima pruža mogućnost da pronađu nešto u svom stilu. Dizajneri brenda Superdray poseduju talenat da spajaju boje koje na prvi pogled deluju nespojivo, ali na samom proizvodu savršeno. Ovo je moderna ženska kapa, podavijena, rebraste strukture, sa prednje strane ukrašena imenom brenda. Mekana je i udobna, savršeno štiti od hladnoće i prodora vetra. Svaku zimsku kombinaciju učiniće zapaženom i zanimljivom. Ono što Superdry izdvaja je neiscrpan izvor inspiracije za svaku novu kolekciju. Svi njegovi proizvodi izgledaju jako kreativno i zanimljivo. Poznat po vrhunskom kvalitetu materijala i samom načinu izrade, ovaj brend je zadobio poverenje velikog broja potrošača. Budite zapaženi u zimskim odevnim kombinacijama i nosite aksesoar poznatog brenda Superdry. Sajt leonefashion.rs omogućava vam da ovu kapu poručite brzo, lako i po povoljnoj ceni. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Superdry ženska kapa

Ženska kapa koja privlači pažnju i upotpunjava zimsku kombinaciju na originalan način. Superdry je savremeni brend čija je proizvodnja fokusirana na izuzetnom kvalitetu proizvoda. Njegovi modeli su opušteni i ležerni, a istovremeno urbani. Superdry nudi potrošačima autentični stil sa posebnim osvrtom na detalje. U njegovim kolekcijama je velika raznolikost, što svima pruža mogućnost da pronađu nešto u svom stilu.

Dizajneri brenda Superdray poseduju talenat da spajaju boje koje na prvi pogled deluju nespojivo, ali na samom proizvodu savršeno. Ovo je moderna ženska kapa, podavijena, rebraste strukture, sa prednje strane ukrašena imenom brenda. Mekana je i udobna, savršeno štiti od hladnoće i prodora vetra. Svaku zimsku kombinaciju učiniće zapaženom i zanimljivom. Ono što Superdry izdvaja je neiscrpan izvor inspiracije za svaku novu kolekciju. Svi njegovi proizvodi izgledaju jako kreativno i zanimljivo. Poznat po vrhunskom kvalitetu materijala i samom načinu izrade, ovaj brend je zadobio poverenje velikog broja potrošača.

Budite zapaženi u zimskim odevnim kombinacijama i nosite aksesoar poznatog brenda Superdry. Sajt leonefashion.rs omogućava vam da ovu kapu poručite brzo, lako i po povoljnoj ceni.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Boja

Pol

Veličina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „SUPERDRY ŽENSKA KAPA G90001PR-115“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU artikala IZ NOVE KOLEKCIJE proleće-leto 2024

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Samo do četvrtka u 19:59, dostupan je ovaj poseban poklon KUPON KOD koji možeš preuzeti i iskoristiti.

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.