TOMMY HILFIGER MUŠKA TORBA THAMAM0AM10268 BDS

-20%

9,592.00 RSD

Tommy Hilfiger muška torba Muška torba vrhunskog kvaliteta koju dizajnira svetski poznati brend Tommy Hilfiger. Ovu torbusvaki muškarac može uklopiti u svoju modnu kombinaciju. Tommy Hilfiger promoviše klasičan isveden stil, a njegovi aksesoari dostupni su već dugi niz godina na modnom tržištu. Tommy Hilfiger muška torba može se nositi u svim prilikama. Zaposlenom i urbanom muškarcu omogućiće da savršeno organizuje lične stvari. Sadrži podesivi kaiš i dovoljno je velika i praktična da u nju možete poneti stvari neophodne za vaš radni dan. Može se lako kombinovatii za večernje prilike. Ležeran i mladalački duh koji karakteriše dizajn brenda Tommy Hilfiger, kao i izuzetna izrada ovog aksesoara, daće vašim modnim kombinacijama urbani i moderan izgled.Tommy Hilfiger kao sinonim za kvalitet i dugotrajnost svojih proizvoda, svake sezone nudi potrošačima jedinstvene modele i širi svoje tržište. Budite organizovani, odlučite se za kvalitetan aksesoar koji ćete nositi više sezona. TommyHilfiger muške torbe su pravi izbor ako želite da spojite modu i kvalitet. Poručite model Tommy Hilfiger muške torbe brzo, lako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Tommy Hilfiger muška torba

Muška torba vrhunskog kvaliteta koju dizajnira svetski poznati brend Tommy Hilfiger. Ovu torbusvaki muškarac može uklopiti u svoju modnu kombinaciju. Tommy Hilfiger promoviše klasičan isveden stil, a njegovi aksesoari dostupni su već dugi niz godina na modnom tržištu.

Tommy Hilfiger muška torba može se nositi u svim prilikama. Zaposlenom i urbanom muškarcu omogućiće da savršeno organizuje lične stvari. Sadrži podesivi kaiš i dovoljno je velika i praktična da u nju možete poneti stvari neophodne za vaš radni dan. Može se lako kombinovatii za večernje prilike. Ležeran i mladalački duh koji karakteriše dizajn brenda Tommy Hilfiger, kao i izuzetna izrada ovog aksesoara, daće vašim modnim kombinacijama urbani i moderan izgled.Tommy Hilfiger kao sinonim za kvalitet i dugotrajnost svojih proizvoda, svake sezone nudi potrošačima jedinstvene modele i širi svoje tržište.

Budite organizovani, odlučite se za kvalitetan aksesoar koji ćete nositi više sezona. TommyHilfiger muške torbe su pravi izbor ako želite da spojite modu i kvalitet.

Poručite model Tommy Hilfiger muške torbe brzo, lako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TOMMY HILFIGER MUŠKA TORBA THAMAM0AM10268 BDS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *