TOMMY HILFIGER MUŠKA TORBA THAMAM0AM10268 RBN

SKU: THAMAM0AM10268 RBN

-30%

8,393.00 RSD

Tommy Hilfiger muška torba Tommy Hilfiger muška torba dizajnirana za urbanog i modernog muškarca od stila. Može se kombinovati tokom čitavog dana, pa i za neke večernje i elegantnije prilike. Poznat po izradi vrhunskog aksesoara, Tommy Hilfinger svake sezone obraduje svoje potrošače jedinstvenim modelima. Jedan je od vodećih svetskih dizajnerskih brendova, inspirisan ležernim i mladalačkim duhom. Ovaj model torbe može se uklopiti u različite stilove i razne kombinacije. Vrlo je funkcionalna i praktična. Odlikuje je moderan dizajn i visok kvalitet izrade. Ima dovoljno prostora za sve neophodne stvari koje svaki muškarac nosi sa sobom. Kaiš je podesiv, na prednjoj strani nalazise ime samog brenda koji garantuje dugotrajnost i godinama unazad ispunjava sva očekivanja mnogobrojnih potrošača. U ovoj torbi sve vaše stvari biće uredno organizovano sređene, a odabir aksesoara uvek će biti primećen. Za muškarca koji voli da bude u skladu sa modnim trendovima i vodi računa o svakom detalju, torba Tommy Hilfiger je pravi izbor. Budite jedinstveni uz kvalitet koji nudi Tommy Hilfiger, svoje modne kombinacije u potpunitetorbom vrhunskog dizajna. Poručite ovaj model muške torbe brzo ako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na na šem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

Nema pregledanih proizvoda
Loading...

Opis

Tommy Hilfiger muška torba

Tommy Hilfiger muška torba dizajnirana za urbanog i modernog muškarca od stila. Može se kombinovati tokom čitavog dana, pa i za neke večernje i elegantnije prilike. Poznat po izradi vrhunskog aksesoara, Tommy Hilfinger svake sezone obraduje svoje potrošače jedinstvenim modelima. Jedan je od vodećih svetskih dizajnerskih brendova, inspirisan ležernim i mladalačkim duhom.

Ovaj model torbe može se uklopiti u različite stilove i razne kombinacije. Vrlo je funkcionalna i praktična. Odlikuje je moderan dizajn i visok kvalitet izrade. Ima dovoljno prostora za sve neophodne stvari koje svaki muškarac nosi sa sobom. Kaiš je podesiv, na prednjoj strani nalazise ime samog brenda koji garantuje dugotrajnost i godinama unazad ispunjava sva očekivanja mnogobrojnih potrošača. U ovoj torbi sve vaše stvari biće uredno organizovano sređene, a odabir aksesoara uvek će biti primećen. Za muškarca koji voli da bude u skladu sa modnim trendovima i vodi računa o svakom detalju, torba Tommy Hilfiger je pravi izbor.

Budite jedinstveni uz kvalitet koji nudi Tommy Hilfiger, svoje modne kombinacije u potpunitetorbom vrhunskog dizajna.

Poručite ovaj model muške torbe brzo ako, jednostavno i po povoljnoj ceni na sajtu leonefashion.rs.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na na šem sajtu pre nego štoporučite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TOMMY HILFIGER MUŠKA TORBA THAMAM0AM10268 RBN“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU
ODREĐENIH artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.