TOMMY HILFIGER ŽENSKA TORBA THAW0AW13136 BDS

SKU: THAW0AW13136 BDS

-30%

10,493.00 RSD

Tommy Hilfiger ženska torba, eko koža (dimenzije: 23 x 6 x 15 cm) Ženska torba koju dizajnira i izrađuje poznati brend Tommy Hilfiger. Ovo je jedan od vodećih svetskih dizajnerskih brendova. Poznat je po tome što promoviše klasičan, sveden i elegantan stil života i odevanja. Dizajneri ovog brenda inspirisani su ležernim i mladalačkim duhom koji je prihvaćen od strane potrošača širom svet. Pod ovim imenom možete naći kolekcije za muškarce žene i decu, kao i veliki izbor aksesoara, obuće, parfema i drugih dodataka. Svaka žena voli torbu koja će joj dati crtu originalnosti. Tommy Hilfiger torbe su uvek prepoznatljive i originalne. Ovaj aksesoar će vam osim kompletnosti izgleda pružiti i samopouzdanje. Ova torba je model koji se lako kombinuje i potrebna je svakoj urbanoj ženi. Sa prednje strane krasi je logo brenda. Sadrži kaiš za nošenje preko ramena, praktična je i funkcionalna. Dovoljno je velika da možete smestiti neophodne stvari za vaše aktivne dane. Možete je nositi uz više modnih kombinacija, a vaš izgled će uvek upotpuniti na jedinstven način. Tommy Hilfiger uživa poverenje mnogobrojnih potrošača širom sveta. Kvalitet i dizajn koji se ističe, osnovne su karakteristike ovog brenda. Modeli ovog brenda su prepoznatljivi i originalni. Upotpunite svoj stil Tommy Hilfiger torbom koju možete kombinovati u više prilika. Sajt leonefashion.rs omogućava vam da ovu torbu poručite brzo, lako i po povoljnoj ceni. Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

tvoji Pregledani proizvodi

S.OLIVER ŽENSKA JAKNA ZELENA 2130030 6714

5,931.00 RSD

S.OLIVER ŽENSKA JAKNA 2115485 6985

5,931.00 RSD

Loading...

Opis

Tommy Hilfiger ženska torba, eko koža (dimenzije: 23 x 6 x 15 cm)

Ženska torba koju dizajnira i izrađuje poznati brend Tommy Hilfiger. Ovo je jedan od vodećih svetskih dizajnerskih brendova. Poznat je po tome što promoviše klasičan, sveden i elegantan stil života i odevanja. Dizajneri ovog brenda inspirisani su ležernim i mladalačkim duhom koji je prihvaćen od strane potrošača širom svet. Pod ovim imenom možete naći kolekcije za muškarce žene i decu, kao i veliki izbor aksesoara, obuće, parfema i drugih dodataka.

Svaka žena voli torbu koja će joj dati crtu originalnosti. Tommy Hilfiger torbe su uvek prepoznatljive i originalne. Ovaj aksesoar će vam osim kompletnosti izgleda pružiti i samopouzdanje. Ova torba je model koji se lako kombinuje i potrebna je svakoj urbanoj ženi. Sa prednje strane krasi je logo brenda. Sadrži kaiš za nošenje preko ramena, praktična je i funkcionalna. Dovoljno je velika da možete smestiti neophodne stvari za vaše aktivne dane. Možete je nositi uz više modnih kombinacija, a vaš izgled će uvek upotpuniti na jedinstven način. Tommy Hilfiger uživa poverenje mnogobrojnih potrošača širom sveta. Kvalitet i dizajn koji se ističe, osnovne su karakteristike ovog brenda. Modeli ovog brenda su prepoznatljivi i originalni.

Upotpunite svoj stil Tommy Hilfiger torbom koju možete kombinovati u više prilika.

Sajt leonefashion.rs omogućava vam da ovu torbu poručite brzo, lako i po povoljnoj ceni.

Pročitajte uslove korišćenja, prodaje, isporuke i reklamacije na našem sajtu pre nego što poručite proizvod. Za sve dodatne informacije o načinu kupovine, kontaktirajte našu podršku.

Dodatne informacije

Boja

Pol

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TOMMY HILFIGER ŽENSKA TORBA THAW0AW13136 BDS“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prijavi se na newsletter

Ostvari dodatnih 10% popusta

NA KUPOVINU
ODREĐENIH artikala IZ
NOVE KOLEKCIJE 2023

Samo tokom ovog vikenda, dostupan je poseban poklon iznenađenja koji možeš preuzeti

Budi u toku sa najaktuelnijim popustima i akcijama koje pripremamo specijalno samo za naše LOYALTY članove.